Author Topic: Liever een week geen seks dan dag geen water [RECHTENVRIJE VIDEO]  (Read 2800 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Martin

  • Guest
Liever een week geen seks dan dag geen water [RECHTENVRIJE VIDEO]

Voor de Nederlander is alleen liefde meer waard dan water

GROHE voert onafhankelijk onderzoek uit naar de waarde van water

Zoetermeer, 28 juni 2018 - Nederlanders houden van water. Onder de douche en bij het drinken van een glas koud water genieten we er het meest van. Onderzoek door marktonderzoekbureau Kien*, in opdracht van GROHE, specialist op het gebied van wateroplossingen en -innovaties naar de waarde van water toont deze en meer opmerkelijke feiten en weetjes. Zo blijkt dat onze liefde voor water zo groot is dat we liever een week geen TV kijken of social media gebruiken dan een week niet douchen (76%). Ook laten we eerder onze kop koffie of thee staan dan dat we geen water drinken (65%). Een week zonder seks verkiezen we boven één dag geen water kunnen drinken (59%), hoewel dit laatste opvallend genoeg alleen geldt voor vrouwen. Kijkend naar de waarde van water is het alleen de liefde die de waarde van water overstijgt.

Watervoorjou.nl

GROHE gaf opdracht het onafhankelijke en representatieve onderzoek onder ruim 1000 respondenten uit te voeren in het kader van hun nieuwe campagne ‘Wat betekent water voor jou?’.   Hiermee willen ze iedereen inspireren en motiveren zich bewust te worden van de waarde van water. Via een campagnevideo, het platform watervoorjou.nl, een abricampagne en een social mediacampagne roept GROHE het publiek op te delen wat voor hen de waarde van water is. Olympisch zeilkampioene Marit Bouwmeester, ambassadrice van de campagne en surfkampioen Kaspar Hamminga roepen daarnaast op hun sociale kanalen volgers op hun waarde van water te delen.

Rogier van Dis, Algemeen Directeur van GROHE: ”Wij zijn al jaren geïnspireerd door water. Daarom ondersteunen wij hét waterevenement van de wereld en presenteren hier onze nieuwe campagne. Water speelt een grote rol in ons leven. We gebruiken en genieten er elke dag van zonder er echt bij stil te staan. Met ‘Wat betekent water voor jou?’ willen wij hier op een positieve manier aandacht voor vragen.”

Niets lekkerder dan koud glas water

‘De beste dorstlesser’ (87%) en ‘reinigend’ (71%) zijn de meest genoemde positieve associaties bij water. In geval van dorst is er dan ook niets lekkerder dan een koud glas water, aldus de ondervraagden (80%). ‘Ontspanning’ wordt eveneens positief geassocieerd met water (41%). Minder positieve associaties zijn de verwoestende werking, bijvoorbeeld bij overstromingen en tsunami’s (70%) en de stijgende zeespiegel (42%). Daarnaast hebben de respondenten ook niets op met de geur van natte hond; jongeren onder de dertig zijn daar zelfs aanmerkelijk gevoeliger voor (45% vs. 33%) dan de oudere ondervraagden.

Genieten van water: samen onder de douche

Voor tweederde van de Nederlanders staat thuis onder de douche of in bad bovenaan in de top drie van genietmomenten met water. Het drinken van een glas koud water (57%) en aan het water zitten (43%) volgen op de tweede en derde plek. Een opwindend aspect van douche of bad is als je er sámen van geniet; dat laat de harten sneller kloppen bij 42% van de respondenten. Datzelfde effect heeft een ruige zee tijdens een strandwandeling bij windkracht tien op 37% van de ondervraagden. Interessant gegeven: voor mensen met jonge kinderen is spelen van kinderen in en om het water het belangrijkste genietmoment met water (70%).

Liever water dan…

Acht op de tien Nederlanders zien water als hun eerste levensbehoefte, al geldt dit opvallend genoeg voor jongeren onder de 30 in mindere mate (75% vs. 85%). Gevraagd naar voorkeuren in vergelijking met water zijn er opmerkelijke uitkomsten. De grote meerderheid (66%) verkiest een vakantie aan zee boven een stedentrip. Nederlanders geven de voorkeur aan zwemmen (83%) boven schaatsen, maar zouden ze voor de keuze staan nooit meer te kunnen sporten of spelen in of op het water, versus het gemak van schoon water uit de kraan, dan kiest twee derde (66%) voor het laatste.

Alleen liefde meer waard dan water

De waarde van water komt het beste tot uiting in het belang van schoon (drink)water. Dat besef is het grootst wanneer men in het buitenland het water uit de kraan niet kan drinken (61%) en als er thuis tijdelijk even geen water uit de kraan komt (49%). 63% vindt dat iedereen toegang zou moeten hebben tot schoon drinkwater.  Alleen liefde is volgens de respondenten meer waard dan water (45% vindt dat meer waard dan water), blijkt verrassend uit het onderzoek. Rijkdom, een leuke baan, lekker eten, een vakantie of benzine, geen van allen is volgens de Nederlander meer waard dan water.

Waterbesparing door innovaties

Aangezien innovaties ons kunnen helpen bewuster om te gaan met water, is tijdens het onderzoek ook gevraagd naar innovatiebehoefte van ondervraagden. Waterbesparing is de belangrijkste reden om gebruik te maken van (digitale) innovaties (56%). Andere redenen om innovaties te omarmen zijn kostenbesparing (50%) en de eigen gezondheid (45%). Opvallend is het verschil tussen mensen onder de 40 en 60-plussers, de laatste groep vindt kostenbesparing minder relevant (55% vs. 40%).

Acht op de tien respondenten geeft aan (waarschijnlijk) gebruik te maken van een tool die alarmeert wanneer een leiding lekt. Dat geldt ook voor een tool die stimuleert om meer water te drinken (62%) en een digitale hulp waarmee je snel en makkelijk inzicht in je watergebruik krijgt via smartphone of tablet (55%). Vrouwen lijken wat bewuster met waterbesparing om te gaan; iets meer dan de helft (51%) zal wellicht een tool gebruiken die waarschuwt bij (te) lang douchen, tegenover 40% van de mannen.

Tijdens de finishweek van de Volvo Ocean Race kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste innovaties in de GROHE truck.

* Dit onderzoek is verricht door Panelwizard onder 1065 Nederlanders van 16 jaar en ouder.

- Einde bericht -

 

Over GROHE

GROHE is ‘s werelds leidende leverancier van sanitaire producten, toegewijd aan het leveren van innovatieve producten op het gebied van water. Als internationaal merk streeft GROHE al decennia lang naar het leveren van de ‘Pure Freude an Wasser’ aan zijn klanten door middel van de merkwaarden: technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid. Met de bouwkundige-, innovatie- en ontwerpactiviteiten stevig verankerd in Duitsland, dragen de producten van GROHE het keurmerk ‘Made in Germany’, als bekrachtiging van het vertrouwen van klanten in het merk. Ook maken alle locaties van het GROHE productienetwerk gebruik van uiterst nauwkeurige productietechnieken, in lijn met de consequent hoge GROHE standaard. Zo garandeert het merk dat alle producten voldoen aan de scherpste eisen wat betreft vakmanschap en functionaliteit.

In de afgelopen tien jaar heeft GROHE meer dan 280 design- en innovatieprijzen mogen ontvangen en belandde het in de top als één van de ‘meest duurzame grote merken van Duitsland’. Wereldwijd zijn talrijke spraakmakende projecten uitgerust met GROHE-producten. Dit getuigt van de voorkeur van architecten, ontwerpers en ontwikkelaars voor het merk. GROHE maakt deel uit van de LIXIL Group Corporation, een beursgenoteerde onderneming aan de Tokyo Stock Exchange. LIXIL is de wereldwijde marktleider in de sanitairindustrie en beheert een breed portfolio van bekende huishoudelijke merken waaronder GROHE, American Standard en INAX. Daarnaast is LIXIL de toonaangevende leverancier van woningbouw- en bouw materialen, producten en diensten in Japan.

Over LIXIL Corporation

LIXIL is wereldwijd marktleider op het gebied van woningbouw en bouwindustrie. Het unieke portfolio varieert van revolutionaire technologieën met betrekking tot wateroplossingen tot een volledige reeks producten en diensten voor huizen en grote architectonische projecten. Met kernpunten in water-, keuken-, woningbouw- en bouwtechnologieën, zijn onze merken als LIXIL, INAX, GROHE, American Standard en Permasteelisa marktleiders in de industrieën en regio's waarin ze opereren. LIXIL is actief in meer dan 150 landen en heeft meer dan 70.000 medewerkers, waarbij functionaliteit, kwaliteit en design samengebracht worden om het leven van mensen beter en aangenamer te maken - waar dan ook. Meer informatie op www.lixil.com, facebook.com/lixilgroup en www.linkedin.com/company/lixil-group.

Het gemonteerde videopersbericht is hier te vinden:

Bekijken/Embedden: https://youtu.be/UlK5g-NKHGA

Downloaden: https://we.tl/QtMCflilfk

Het ruwe HD beeldmateriaal is eenvoudig van de volgende ftp-server te downloaden:

· Gebruik de link Videodistribution.anp.nl in uw FTP-programma, of ga naar ftp://videodistribution.anp.nl in uw browser

· Login: anpinopdracht

· Pass: anpinopdracht

* Op het aangeboden videomateriaal berust copyright van ANP Pers Support. Het videomateriaal mag gratis en rechtenvrij worden geplaatst, gemonteerd en uitgezonden voor redactionele doeleinden in de context van dit onderwerp, zonder verplichte vermelding van de bron ANP Pers Support.

Source: Liever een week geen seks dan dag geen water [RECHTENVRIJE VIDEO]

 

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Recent Posts

Oplossing obesitas mogelijk binnen handbereik by Doll
August 12, 2018, 11:45:12 AM

10 dagen dieet tips by Doll
August 12, 2018, 11:31:32 AM

Diëten in overvloed by Doll
August 12, 2018, 11:23:52 AM

Re: Het koolhydratendieet by Doll
August 12, 2018, 11:19:16 AM

Nadelen van een koolhydraten dieet by Doll
August 12, 2018, 11:17:31 AM

Re: Het koolhydratendieet by Doll
August 12, 2018, 11:12:12 AM

De 7 meest gemaakte afslankfouten by Doll
August 12, 2018, 11:02:05 AM

Hoe bereik je afnamen van het lichaamsgewicht by Doll
August 12, 2018, 10:48:44 AM

Montignacdieet by Doll
August 12, 2018, 10:45:54 AM

Bewegen en afvallen by Doll
August 12, 2018, 10:37:37 AM

Hoe werkt afvallen by Doll
August 12, 2018, 10:36:30 AM

Hoi allemaal by Doll
August 07, 2018, 06:49:19 AM

De Schijf van Vijf by Doll
August 05, 2018, 06:07:41 PM

Het koolhydratendieet by Doll
August 05, 2018, 05:43:31 PM

Striae bij mensen met overgewicht by Doll
August 05, 2018, 04:01:33 PM

Tips om Obesitas zelf aan te pakken by Doll
August 05, 2018, 04:00:02 PM

Powered by EzPortal